Dijital Baskı Duvar Kağıdı

Dijital Baskı Duvar Kağıdı Nedir?

Duvar kağıdı teknolojisinin geldiği son nokta olan dijital duvar kağıtlarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Duvar kağıdı her zaman moda olan ev dekorasyon ürünlerindendir. Dönem dönem her kadın evi için normal ve klasik kabul edilen boya uygulamalarından sıkılıp, duvar kağıdını denemek istemiştir. Duvar kağıdı uygulaması yapıldığı andan itibaren evin havasını değiştiren bir uygulamadır. Bu uygulama her mevsim yapılabilir. Boya uygulamasının sadece yazın yapılmasının tercih edilmesi, kış aylarında evinde değişiklik yapmak isteyenler için duvar kağıdı talebini arttırır. Çünkü boya yapıldığında ikinci kat boyaya geçmek için ilk boya katının kuruması beklenir. Bu kurumanın hızlı olabilmesi için evin camlarının açık olması gereklidir. Dijital baskı duvar kağıdı, kısa sürede uygulanabilir olması ve uygulandıktan sonra herhangi koku oluşturmaması daha fazla duvar kağıdına yönelmeyi sağlamıştır. Günümüzde duvar kağıtları çok fazla marka ve desende üretilmektedir. Herkesin beğenisine uygun bir duvar kağıdı modeli mutlaka vardır. Bunun için kataloglar üzerinden inceleme yapılarak, seçim yapılabilir. Duvar kağıdı seçiminde evin genel dekorasyonu çok önemlidir. Çok fazla ayrıntıya sahip ev dekorasyonlarında, daha sade duvar kağıtları ile denge sağlanabilir. Sade olarak döşenmiş bir ev için ise desenli duvar kağıtları ile hareketlilik sağlanabilir. Bunun için duvar kağıdı satan dekorasyon mağazalarından yardım alabilirsiniz. Daha önce yapılan uygulamaları görerek daha net fikir sahibi olabilirsiniz.

Dijital Baskı Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır?

Duvar kağıdı üretiminde dijital baskı kullanılması en yeni duvar kağıdı üretme tekniğidir. Bilgisayar teknolojisinin üretimin her alanında kullanılmaya başlaması, duvar kağıdı sektöründe de yenilik arayan şirketler tarafından kullanılmasını sağladı. Dijital baskı ile en canlı ve gösterişli duvar kağıtları yaratılabilir. Son dönemin modası olan 3 boyutlu duvar kağıtları da dijital baskı tekniği ile oluşturulmaktadır. Dijital baskı yapılmadan önce bilgisayar ortamında her detay tek tek dikkatle tasarlanır ve düzenlenir. Bu şekilde en iyi duvar kağıdı üretilmiş olur. Evinde farklı tasarımlar arayan dekorasyon severler için dijital baskı ile üretilen duvar kağıtları en beğenilen seçimlerden olmuştur. Dijital baskı duvar kağıdı kişiye özel tasarım duvar kağıtlarıdır. Bu nedenle sürekli üretimde olan duvar kağıtlarında bu baskı tekniği kullanılmaz. Dijital baskı duvar kağıtlarında ağırlıklı olarak canlı renkler ve büyük desenler kullanılır. Müşterinin isteğine göre özel desen ya da istenen her fotoğraf duvar kağıdı olarak basılabilmektedir. Bu nedenle istediğiniz deseni hayal gücünüze göre hazırlatabilirsiniz. Dijital baskı duvar kağıdı talepleri genel olarak tek bir duvar için gelir. Bu tür duvar kağıtlarının çok gösterişli, büyük desenli ve renklerinin çok dikkat çekici olması, tek bir duvarda yapılan uygulamalar ile şık durmaktadır. Tüm odanın aynı desen ile kaplanması ortamın çok karışık olmasına neden olur. Dijital baskı duvar kağıdı özel olarak istenen duvarın boyutlarına göre üretilir. Bilgisayar ortamında özel olarak tasarlanır. Ölçülerin en iyi şekilde üretilmesi ise duvar kağıdının döşenmesi sırasında firesiz uygulama sağlanabilir. Duvara yapılan uygulama sırasında işinde uzman duvar kağıdı ustaları ile herhangi bir ek yeri belli olmadan uygulama kusursuz bir şekilde yapılır. Duvar kağıdı tek bir parça olarak üretilmiş gibi uygulanır. Bu size özel tasarlanan kusursuz uygulama ile evinizin havası tamamen değişecektir. Evinize derinlik katarak, ferah bir ortam oluşturacaktır. Eski tür duvar kağıdı uygulamalarından sıkılanlar için özel üretim ve üç boyutlu yeni dijital baskı duvar kağıtları tercih edilebilir. Herkes tarafında beğenilecek olan yeni duvar kağıdınız ile ilgi odağı olabilirsiniz.

Dijital Baskı Duvar KağıdıNI Neden Tercih ETMELİYİZ?

Duvar kağıdında 3 boyutlu uygulamalar ile evine derinlik katmak isteyenler için en iyi seçim dijital ortamda hazırlanıp, basılan duvar kağıtlarıdır. İstediğiniz rengi ve deseni duvar kağıdı kataloglarından bulamıyorsanız, sizin için her türlü renkte ve desende duvar kağıdı dijital baskı yöntemi ile hazırlanabilir. Küçük evlere ya da küçük odalara derinlik katacak resimler seçilip, bilgisayar ortamında düzenlenerek evin daha büyük görülmesi sağlanabilir. Dijital baskı duvar kağıtları özel ölçüler alınarak yapıldığı için duvarınıza tam olarak uyar. Bu şekilde seçtiğiniz desen tam istediğiniz gibi duvarınıza uygulanmış olur. Renklerin tüm tonlarının tasarımlarda kullanılabilir olması, evine uygun olarak aradığınız tam rengin oluşturularak duvar kağıdına aktarılmasını sağlar. Dijital baskı duvar kağıdı, evinde tam uyum isteyenler için en ideal seçimdir.

Dijital Baskı Yapılabilir Duvar Kağıtları

Dijital baskı ile üretilen duvar kağıtları kişiye özel tasarlandığı için bu desenlerin basılabileceği duvar kağıtları üretilmeye başlanmıştır. Bu duvar kağıtları desensiz olup, düz olarak üretilir. Bu duvar kağıtlarının kalitesi ve dokusu çok önemlidir. En kaliteli malzemeler ile üretilen dijital baskıya uygun duvar kağıtları ile müşterinin özel tasarım isteği birleştirilerek istenen duvar kağıdı oluşturulur. Dijital baskı teknolojinin gücünden yararlanarak, en canlı ve gösterişli duvar kağıtları elde edilir. Bu duvar kağıdı tasarımlarının basılacağı zemin malzeme çok önemlidir. Uzun yıllar kullanılabilir bir özel tasarım duvar kağıdı, en kaliteli duvar kağıdı malzemesi ile basılmalıdır. 
Dijital Baskı Duvar Kağıdının Farkı Nedir?
Dijital baskı duvar kağıdı, sadece sizin için tasarlanmış ürünlere sahip olmanızı sağlar. Bu şekilde kimsede olmayan özel bir tasarıma kavuşursunuz. Duvar kağıdı kataloglarında beğendiğiniz deseni istediğiniz gibi duvarınıza uydurmak zor olabilir. Duvarınızın ölçüsü ne olursa olursun istediğiniz desen en iyi şekilde duracak şekilde tasarlanarak, sizin için üstün teknoloji dijital baskı makineleri ile üretilir. Bilgisayar ortamında tasarlanması, beğenmediğiniz bir ayrıntı olduğunda bunun kolayca değiştirilmesini sağlar. Siz tamamen hayallerinizdeki desene ya da renge ulaşana kadar tasarım yapılabilir. Dijital baskı duvar kağıtları üstün teknoloji ile basıldığı için yıllarca kullanılabilecek malzemeler ile üretilir. Kolayca temizlenebilir yapısı ile temizliğe önem veren kadınlar için kolaylık sağlar.

Dijital Baskı,Duvar,Kağıdı,Kişiye,Özel

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dijital Baskı Ankara

Kanvas Tablo İmalatı Ankara