Ankara Asansör Etiket

Asansör Etiketleri, ilgili bakanlık tarafından yayınlamış olan yönetmeliğe göre hali hazırdaki asansörlerin gelişimini sağlamak amacıyla uzman olan kontrol mühendisleri tarafından yapılan belirli periyotlardakı bakımları asansörün uygunluğunu veya uygunsuzluğunu tespit ederek bu asansörlere monte edilen bir etikettir. Ayrıca asansör etiketi bir nevi asansörün kimlik kartı gibi kullanılmaktadır. Asansörler hayatımızı kolaylaştıran yüksek binalara daha kolay bir şekilde yukardaki katlara çıkmamızı sağlayan bir taşıyıcıdır. Ankara asansör etiket imalatları sizler için asansörlerin bilgilerini ve ona ait tüm bilgileri barındıran hayati önem taşıyan etiketleri imal etmektedir.  Bu etiketler sayesinde hem asansörü yapan firmanın reklamı ve tanıtımı yapılır hem de iletişim bilgileri barındırdığından asansörle ilgili bilgilerden olası bir arıza olduğu durumlarda servise ulaşıp o bilgileri çok kolay bir şekilde aktarma konusunda çok faydalıdır. Hayati bir öneme sahip olmasının yanında çok güzel estetik bir görünüme sahip olan bu etiketler sizlerin firmalarınıza ayrı bir prestij katacaktır.
Bu etikette bulunan genel bilgiler; üretim tarihleri, model ve seri numaraları gibi bilgilerdir. Ankara Asansör Etiket İmalatı yapan firmamız siz değerli müşterimizin yıllarca uzun uzun kullanabileceğiniz etiketler üreterek uzun ömürlü asansörlerinize refakatçı olmaktadır. Asansör Etiket İmalatında yapılan bu etiketler gerek göze hitap açısından gerek tasarım bakımından gerekse de size özel tasarıma ek olarak çok kaliteli malzemeden üretilmesi bakımından Ankara Asansör Etiket İmalatı firması geçmiş günlerden bu yana sektördekini farkını ortaya koymuştur.  Yapılan bu asansör etiketleri bir yönetmeliğe bağlıdır. Bu yönetmeliğe göre etiketler asansör iç kısmında görünür bir kısmında bulundurma zorunluluğu vardır. Etiketler tabi olarak göze hemen değmelidir. Etiketin renkleri vardır ve bunları kısaca şöyle açıklayabiliriz:
Yeşil renkli etiket; kontrolleri sürekli olarak yapılmış can ve mal güvenliği bakımından hiçbir sıkıntısı olmayan risk taşımıyor anlamına gelmektedir.
Mavi etiket; kullanımlarda bir sıkıntı yaratmadan hafif olarak riskli anlamına gelmektedir.
Sarı etiket; kullanmış olduğunuz asansörün artık kabul edilebilir bir risk seviyesine ulaştığını ve belirlenen sıkıntıların en geç 2 ay içerisinden giderilmesi gerekiyor anlamına gelmektedir.  
Kırmızı etiket; bu etiket oldukça riskli olan asansörlere verilir. Yüksek risk içerdiği için kesimlikle kullanılmamalıdır. Can ve mal güvenliği açısından kesinlikle uygun değildir. Kontrollerde tespit edilmiş tüm aksaklıkların 1 ay içerisinde tamamlanmalıdır.

Ankara da hizmet vermekte olan Ankara Asansör Etiket İmalatı yapan firmamızı bilgi veya sipariş için arayabilirsiniz. İşimizi uzman ekiplerle yaptığımız için her konuda yardımcı olacağımıza eminiz…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dijital Baskı Ankara

Dijital Baskı Duvar Kağıdı

Duvar Kağıdı Dijital Baskı