Branda Baskı Fiyatları Ne Kadardır?

Daha çok açık hava reklamcılığında kullanılmaktadır. Her türlü hava şartlarına uygun olup, hafif, dayanıklı vinil üzerine yapılan bir dijital baskı çeşididir. Branda baskıya afiş baskı ya da vinil baskı da denilmektedir. Diğer adı ile vinil baskılar gerek kalite, gerekse fiyatı açısından son derece cazip bir üründür; reklam sektörünün vazgeçilmez bir ürünüdür. Gramajı 250 gr ile 550 gr arasındadır. Ekonomik açısından uygun olan branda baskı ürünlerinin kullanım alanı da çok fazla olduğundan dolayı sıkça tercih edilmektedir.
Dijital baskı sektöründe branda baskı gerek afiş olarak, gerek tabela olarak, gerekse yüzeye giydirme olarak kullanılmaktadır.

En Sık Kullanıldığı Alanlar

Emlak afişlerinde, inşaat kapamalarında, dershane ve kafe camlarında, eczanelerde, tırlarda reklam amaçlı, organizasyon firmalarının tanıtımlarında, sahne kurulumlarında, benzin istasyonlarında, kamp çadırlarında, ışıklı – ışıksız olarak ve birçok iç ve dış mekanlarda kullanılmaktadır.
Benzin istasyonlarında kullanılan afişler, kuşgözü denilen alüminyum halkaların brandanın köşelerine açılması şeklinde ve bu alanlardan montajın ip ile yapılması biçimindedir. Bundan başka brandanın sağ ve sol kısımlarına sopa geçirilebilir. Bu sopalara kanallar asılıp bu sopalar yardımı ile brandanın montajı da yapılabilmektedir. Mağazalarda ve restoranlarda da montaj şekli ve brandanın işlenmesi bu şekildedir. Fakat kuş gözleri yani kapsüller branda baskı üzerinde atılmadan önce brandanın dört kenarı da sağlamlığı artsın, olumsuz hava koşullarından etkilenmesin diye dikilmektedir. Sonrasında kapsül çakılmaktadır.
İnşaat alanlarının tanıtımı için kullanılan brandaların montaj şekli biraz daha farklıdır. Çünkü inşaat alanlarında kullanılan malzemeler çok büyüktür. Bununla birlikte dış mekanda kullanılmaktadır. Bu sebeple brandanın çok sağlam olması gerekmektedir. Brandanın çok sağlam olması için kolon tabir edilen genişliği 2cm -5cm. aralığında değişen, kopması çok zor olan bir ürün brandanın dört tarafına dikilmektedir. Bu şekilde sağlamlaştırılmaktadır.
Brandanın asılması için birer metre ara ile tüm kenarlarına kolondan halka dikeriz ve tüm bu yüzeylerden bağlamak sureti le montajı yapılmaktadır. Burada sağlam bir uygulama olmuş olsa da branda baskı güvenliği daha çok arttırılmak istenirse brandanın üstüne üçgen şeklinde veya yuvarlaklar şeklinde hava kanalları açılabilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dijital Baskı Duvar Kağıdı

Dijital Baskı Ankara

Kanvas Tablo İmalatı Ankara