Bayrak Satın Almak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Öncelikle ne maksatla ve ne tür bir bayrak satın almak istediğinize karar vermeniz gerekmektedir. 333 Reklam birçok seçeneği müşterilerine sunmaktadır. Renkli bir bayrak ve flama her zaman dikkat çeker. Canlı bir yüzey olarak, bayrak uzun mesafelerden görülebilir. Doğru yerleştirilmiş bayraklar, ulaşım yollarında dahi görünebilirlik elde edebilir. Sağlam ve temiz bir şirket bayrağı, pozitif bir kurumsal imaj yansıtır. Bir etkinlik bayrağı ortama renk katar, doğru yönlendirir ve atmosferi canlandırır.

Reklam Bayrakları

Reklam bayrakları 0 polyesterden örme veya dokuma olarak yapılır. Yıpratıcı koşullar için, özel malzemeler ve son işlemler ile geliştirilmiştir. Bayraklar serigrafi, örgü ya da kumaş üzerine dijital olarak basılır. Bayraklar, bir çift dikişle etrafa dikilir. Bayrağın kenarlarına kullanımını kolaylaştıran klipsler tutturularak, çubuk tarafına tutturulur. Reklam bayrakları her boyutta yatay veya dikey olarak yapılır. Yatay bayrağın yüksekliği, direğin boyunun 1/6 ‘sı ve bayrağın dikey yüksekliği, direğin 1/3’ü olmalıdır.
Bayrağın yerleştirileceği farklı uzunluklarda çubuklar varsa, bayrakların boyutları birleştirilmelidir. Örneğin, 8-9 metre ve 10-12 metre bayrak direkleri aynı bayrak boyutunu kullanır. Bu, uzunluk artışları için bayrak maliyetlerinden tasarruf sağlar. Bayrak fiyatlandırması, üç parametreye ek olarak malzeme ve dikiş yöntemine dayanır. Bunlar bayrak boyutu, renk, sayı ve birim numarasıdır

Büyük Afişler

Büyük afişler, mesajın her zaman görülebildiği bir kombinasyon bayrak ve flama türüdür. Bayrak direğinin köşesinde, dişli bir karbon fiber tendon, bayrağı sakin havada bile açık tutmaya yarar. Şehirler, belediyeler, dernekler, organizasyonlar, aile dernekleri ve bireyler için satış direkleri afişleri üretiyoruz. Direk afiş uzunluğu genellikle bayrak direğinin yüksekliğinin yarısıdır, yani 9 metrelik bir uzunluk için bayrak ve flama 450 cm olacaktır.

Organizasyon ve Kulüp Bayrakları

Bayraklar genellikle farklı baskı ve dikiş teknikleri birleştirilerek yapılır. Küçük detaylar dijital olarak basılabilir ve bayrağa uygulanabilir, takılabilir. Kuruluşun gurur ve değerini taşıyan bayrağı, onlarca yıl kullanılacaktır. Bayrağı bir taşıma direğine önceden yerleştirebilir, bir taşıma bandı ve çantasıyla donatılmış olarak teslim edebiliriz.

ULUSAL BAYRAKLAR

Sipariş üzerine dünya bayraklarını; masa bayraklarından büyük direk bayraklarına kadar, farklı ebatlarda üretiyoruz.
Bayrak örneklerinin bulunduğu Bayrak ve Flama sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dijital Baskı Duvar Kağıdı

Dijital Baskı Ankara

Kanvas Tablo İmalatı Ankara